Welcome in Greece Welcome in Greece

 

Welcome in GreeceΑρχικήInitial ΠίσωBack

Μοναδική καταγραφή σε βίντεο: Λύκος επιτίθεται σε κυνηγητικό σκύλο που φέρει κάμερα (Σουηδία) ...
.


Για σχεδόν δέκα λεπτά αγωνίζεται τεσσάρων ετών κυνηγετικός θηλυκός σκύλος ( Jδmthund) για τη ζωή του σε μια επίθεση λύκων - και λόγω της ειδικής κάμερας που έφερε πάνω του κινηματογράφησε ολόκληρο το συμβάν.

Η ιδιοκτήτη Κλάρα Tommy Berglund από την Σουηδία μιλά για το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της έναρξης του κυνηγίου της Αλκές στις 12 Οκτωβρίου.

Το σκυλί πιθανός ακολουθούσε κάποιο ίχνος του μεγάλου ελαφιού όταν ήρθε σε οπτική επαφή με τον Λύκο . Στην αρχή ο ένας είναι περίεργος για τον άλλο και αυτό φαίνεται από την κάμερα που καταγράφει την συμπεριφορά των δύο ζώων

Στην αρχή τα πράγματα είναι ήρεμα μέχρι που ξαφνικά ο Λύκος την δαγκώνει στην πλάτη και αυτή αναπηδά και τρέχει , ο λύκος την ακολουθεί και προσπαθεί να την δαγκώσει.

Ξαφνικά εμφανίζεται και άλλοs Λύκοs

Το σκυλί πάλεψε για 10 λεπτά μόνο του έως; ότου ο Λύκος να καταλάβει την άφιξη των ανθρώπων όπου και εξαφανίστηκε .

Όταν έφτασα κοντά είδα την κάμερα γυρισμένη και αίματα , στην αρχή νόμιζα ότι κάποια Άλκη την κλώτσησε ,άλλα μετά διαπίστωσα ότι ήταν δαγκωνιές δυνατές απ όπου έτρεχε αίμα αρκετό άρα λύκος .

Πήρα το σκυλί στα χέρια μου και επέστρεψα στο αυτοκίνητο απ όπου ευτυχώς ο κτηνίατρος απείχε μόνο είκοσι λεφτά περίπου .

Χρειάστηκε ράψιμο , ισχυρή αντιβίωση και το σκυλί δείχνει μετά από αρκετές μέρες να συνέρχεται , ο κτηνίατρος μας είπε ότι θα χρειαστούν αρκετές μέρες ακόμη να επανέλθουν ελπίζοντας πλήρως οι κακώσεις στο μυϊκό της σύστημα ειδικά στο πόδι . ...

ΠΗΓΗ : ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ


.

Top

© Giorgio PeppasWelcome in Greece