Welcome in Greece Welcome in Greece

 

Welcome in GreeceΑρχικήInitial ΠίσωBack

Στην ψηφιοποίηση του Κυνηγετικού Εγχειρίδιου προχώρησε η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ. ...!
.


Μπορείτε να κατεβάστε το κυνηγετικό εγχειρίδιο EΔΩ

Στην ψηφιοποίηση του Κυνηγετικού Εγχειρίδιου προχώρησε η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ. Πρόκειται για την έγχρωμη έκδοση των 318 σελίδων, που διανεμήθηκε δωρεάν σε 60.000 κυνηγούς (πρώτα δόθηκε σε όλα τα μέλη κυνηγούς των Κυνηγετικών Συλλόγων της Ομοσπονδίας μας).

Στο βιβίο περιλαμβάνονται θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τον νέο αλλά και τον έμπειρο κυνηγό. Ενδεικτικά θέματα που διαπραγματεύονται στο βιβλίο είναι σχετικά με τα κυνηγετικά όπλα, τα σκυλιά, τα θηράματα, τα ενδιαιτήματα και τη διαχείρισή τους, το νομικό πλαίσιο που διέπει τη θήρα, την ηθική του κυνηγίου κ.α.

Το εγχειρίδιο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την ανάπτυξη φιλοπεριβαλλοντικής κυνηγετικής συνείδησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ έως σήμερα δεν έχει εκδοθεί παρόμοιο βιβλίο (έγχρωμη εκτύπωση) από Κυνηγετική Οργάνωση, πόσο μάλιστα αυτό να διανεμηθεί δωρεάν σε 60.000 κυνηγούς.

Τώρα με την ψηφιοποίηση όλου του βιβλίου μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

ΕΠΙΣΗΣ πηγαίνοντας στη σελίδες με τα περιεχόμενα μπορείτε να πατήσετε (να κάνετε click) πάνω στον κάθε τίτλο και να σας μεταφέρει απευθείάς στο θέμα που σας ενδιαφέρει και θέλετε να διαβάσετε.

ΠΗΓΗ : ΚΟΜΑΘ


.

Top

© Giorgio PeppasWelcome in Greece