Welcome in Greece Welcome in Greece

 

Welcome in GreeceΚαλώς ήρθατε στο Δέλτα του Έβρου...
.

Δέλτα του ΕβρουΔέλτα του Εβρου

Η σελίδα αυτή είναι η φωνή των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται μέσα στο Δέλτα του ποταμούΈβρου.

Και είναι μιά πολύ δυνατή φωνή. Πέρασε ο καιρός που "καθόμασταν στ΄αυγά μας". Γιά πολλά χρόνια κάτσαμε φρόνιμα, μέναμε χωρίς φωνή. Αφήσαμε να μιλούν για το Δέλτα μόνο κάποιοι που δεν έχουν πάει πέρα από το κεντρικό ανάχωμα. Μέχρι που οι "γνώστες" αυτοί, νομίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας αντίλογος αποφάσισαν να "σώσουν" το Δέλτα του Έβρου.

Ήταν οι αυτόκλητοι αυτοί "σωτήρες" που προσπάθησαν να αποστειρώσουν το χώρο, εκμεταλευόμενοι τη θολή και διάτρητη Κ.Υ.Α.4110. Τότε -κάτω από το μεγάλο και εντελώς απρόσμενο γι΄αυτούς βάρος της αντίδρασης του λαού του νομού Έβρου- τα σχέδιά τους κατέρρευσαν.

Ύστερα, πιεζόμενοι συνεχώς από τους μεγαλοεπιχειρηματίες σπόνσορές τους, αποφάσισαν να το "αξιοποιήσουν."

Σήμερα: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΟΒΑΡΑ

Κινδυνευει από τις δράσεις και τις δραστηριότητες αδίστακτων ανθρώπων που θέλουν να το μετατρέψουν σε "τουριστικό και επενδυτικό παράδεισο" - πηγή πλουτισμού γι΄αυτούς και τους χορηγούς τους.

Γιά όλα αυτά όμως θα μιλήσουμε αναλυτικά πιό κάτω. Και αυτή τη φορά θα μιλήσουμε όλοι. Και θα μιλήσουμε με όλους. Στη σελίδα αυτή είναι ευπρόσδεκτοι να καταθέσουν τις απόψεις τους όλοι όσοι έχουν άποψη. Δική τους άποψη, δική τους γνώμη. Δεν είναι ευπρόσδεκτοι όσοι είναι μαθημένοι να μιλάνε μέσα από τις "χάρτες" και τα μανιφέστα των -εγχώριων και διεθνών- αφεντικών τους, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια και αναπαράγοντας όσα τους έχουνε διδάξει.

Αυτοί να πάνε αλλού......ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ


.

Top

© Giorgio PeppasWelcome in Greece