Welcome in Greece Welcome in Greece

 

Welcome in GreeceΑρχικήInitial ΠίσωBack

Η νέα έκδοση του ΠΑΝ-ΘΗΡΑ 2014 έχει ψηφιοποιηθεί. ....
.


Το βιβλίο «ΠΑΝ-ΘΗΡΑΣ, τα πάντα περί Θήρας» ξεκίνησε ως μια προσπάθεια επικοινωνίας του έργου της Ομοσπονδίας προς διάφορες φορείς και υπηρεσίες, αλλά και ως μέσο έγκυρης ενημέρωσης του κυνηγού για τρέχοντα κυνηγετικά ζητήματα. Αμέσως η προσπάθεια αυτή καθιερώθηκε και «αγκαλιάστηκε», ώστε να αποτελεί πια ένα σημείο αναφοράς.

Αισίως η ετήσια αυτή έκδοση έφθασε τα 14 τεύχη και στις ισάριθμες χρονιές που προηγήθηκαν φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του ΠΑΝ-ΘΗΡΑ αξιόλογες επιστημονικές ανακοινώσεις, αλλά και αποτελέσματα εργασιών και ερευνών που υλοποιήθηκαν από το επιστημονικό προσωπικό της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, αλλά και από πολλούς άλλους ερευνητικούς και επιστημονικούς φορείς. Το αρχείο όλων αυτών των χρόνων έχει ψηφιοποιηθεί και μπορείτε σε αυτό να ανατρέξετε μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΜΑΘ (www.hunters.gr).

Στην έκδοση για το 2014 έχουν επιλεγεί, ενδεικτικά, άρθρα από την πλούσια θεματολογία των κυνηγετικών ζητημάτων, που με έγκυρο και τεκμηριωμένο τρόπο διαχειρίζεται η Ομοσπονδία μας. Στις σελίδες της νέας μας έκδοσης μπορείτε να διαβάσετε θέματα σχετικά με την προστασία και διαχείριση της άγριας πανίδας, τη βελτίωση ενδιαιτημάτων, την περιβαλλοντική εκπαίδευση, αλλά και ειδικότερα θέματα για τη σχέση της Θήρας με την οικονομία, την περιφερειακή ανάπτυξη και την προστασία των υπαίθριων δραστηριοτήτων, καθώς και γενικότερα θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

H Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης, μεσούσης της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης της χώρας μας, θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για προάσπιση της ελληνικής ταυτότητας του κυνηγίου και την κατάθεση ώριμων και άρτιων προτάσεων τη διαφύλαξη του φυσικού μας πλούτου.

Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, έτσι και η νέα μας έκδοση του ΠΑΝ-ΘΗΡΑ έχει ψηφιοποιηθεί. Μπορείτε να κατεβάσετε όλο το βιβλίο στον παρακάτω σύνδεσμο Gia selida mas PANTHIRAS_2014

Το νέο τεύχος εκτυπώθηκε σε 5.000 αντίτυπα και είναι μία έγχρωμη έκδοση 176 σελίδων που διανέμεται δωρεάν στους Κυνηγετικούς Συλλόγους, Δασικές Αρχές, Υπηρεσίες, Πανεπιστήμια, Οργανώσεις, Φορείς Αυτοδιοίκησης κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να το προμηθευτείτε δωρεάν από τα γραφεία της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ (Εθν. Αντίστασης 173, Καλαμαριά 55134, Θεσσαλονίκη, τηλ. 231047128) ή να το ζητήσετε με e-mail στο info@hunters.gr

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ και ΟΛΑ ΤΑ παλιά ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (link)

(Το κάθε αρχείο διαθέτει μηχανή αναζήτησης – Search για ταχύτερη εύρεση των άρθρων που σας ενδιαφέρουν. Λειτουργεί με δεξί κλικ στο ποντίκι του υπολογιστή σας ή πατώντας τα πλήκτρα Ctrl και F)

EΠΙΣΗΣ μπορείτε να πάτε στα Περιεχόμενα στις σελίδες 4 και 5, όπου εκεί ο κάθε τίτλος έχει ενεργό link-συνδεσμο. Πατώντας με το ποντίκι πανω στον τιτλο του κάθε άρθρου μπορειτε να μεταβείτε αυτόματα και να διαβάσετε το άρθρο που σας ενδιαφέρει)

Μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για τους προηγούμενους ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΕΔΩ όλοι οι ΠΑΝ-ΘΗΡΕΣ

(ΚOMAΘ )


.

Top

© Giorgio PeppasWelcome in Greece